top of page

Intro Ashtanga Vinyasa Yoga

På denne intro dag vil jeg gennemgå Ujjayi vejrtrækning som skal bruges under hele timen i Ashtanga Yoga, da den er vigtig for at det med tiden bliver en så mindful praksis som overhovedet muligt. Jo bedre vejrtrækning, jo bedre bliver kroppen til at forberede sig til de stillinger den skal være i.


1. serie stillinger også kaldet Yoga Chikitsa er en healende praksis, den henvender sig til alle som har lyst til at fordybe sig i en stabil praksis, noget du kan vende tilbage til igen og igen.


Det er den samme serie vi praktiserer og som du bliver fortrolig med.


Der kan hele tiden læres noget nyt om den enkelte stilling eller Asana, så derfor bliver Ashtanga Yoga aldrig kedeligt, fordi der hele tiden er noget at arbejde videre på; og du bliver aldrig færdig.


Jeg håber at kunne give dig blod på tanden til at fortsætte din egen Ashtanga Yoga praksis; det er mit mål.


Søndag den 01.08.2021 kl. 9.15 til 10.45

TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

Yin Yoga Nidra (PAUSE)

Yin Yoga Nidra er en af de blideste former for yoga som du kan praktisere. Det er dit frikvarter. Tid til dig. Tid til ro og fordybelse. Her behøver du ikke at gøre andet end at være; være til stede i dig selv i ordets bedste og bredeste betydning.


I Yin Yoga arbejder vi med at strække bindevævet, som egentlig er alt inde i kroppen. Hvis du tager muskler og knogler ud af kroppen, vil bindevævet stå skarpt i struktur, og man vil kunne se et menneskes form; så meget fylder bindevævet, som et spindelvæv i hele kroppen, sejt og mindre sejt, afhængigt af om bindevævet er smidigt og væskefyldt. Alle vores muskler udspringer fra sener og hæfter via. sener, og senerne er bindevæv, alle led og knogler er indhyldet i bindevæv, så hvis bindeværet er stift, kan hele kroppen føles som et fængsel.


Via. Yin Yoga stillingerne, som du skal ligge i fra 2-3-5 min. pr. stilling, kan du smidiggøre dit bindevæv, således at det føles lettere i kroppen; mere plads i kroppen. Som en massage af kroppen. 


Timen afsluttes med 15-20 min. Yoga Nidra, som er en afspænding og meditation. Denne form for meditation er sammensat således i fremgangsmåde, at Yoga Nidraen går mere i dybden end almindelige meditationer, og kan derfor afhjælpe stressramte samt evt. traumer, som har ramt os alle på et eller andet tidspunkt i vores liv. Terapeuter og specialister bruger Yoga Nidra til behandling, men de kan også stå alene. Varigheden på en Yoga Nidra vil være fra 15 til 45 min. så her starter vi med 15-20 min. så alle kan være med til at fordybe sig, uden at det skal være for lang tid.


Timerne vil være forskellige fra gang til gang, og jeg vil gå dybere ind i meridianbanerne i de Yin stræk vi har, så der vil være et nyt fokusområde hver gang.


Da jeg er uddannet Fysiurgisk Massør, er tilgangen til Yin Yoga og meridianer som at gå hånd i hånd. Jeg bruger meridianerne dagligt i mit arbejde som massør.

Tag gerne din egen yogamåtte samt blokke og yogareb med.

 

Husk også gerne en langærmet trøje og et par gode sokker samt et tæppe, således at du ikke ligger at bliver kold i stillingerne samt under Yoga Nidraen.


Du kan tilmelde dig en måned af gangen eller som Drop In.


Prisen er for en måned af gangen eller 110 kr. pr. gang. Drop in 115 kr.


Søndage kl. 10.30 til 11.45

Tilmelding er først gældende ved betaling


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In

Ash. Vinyasa Yoga Flow forløb (10 gange)

Ashtanga Vinyasa YOGA FLOW er et forløb over 10 gange.


Dette er en blidere tilgang til yoga end Ashtanga Yoga; men timen vil være mere end Hatha Yoga. Jeg vil gennemgå meget teknik i timerne, da dette er noget af det vigtigste og grundlæggende for at stillingerne er bygget op fra grunden, ligesom et solidt fundament. Når fundamentet er på plads kan alt næsten lade sig gøre. Timen vil være opbygget med varieret opvarmning, herefter 2-4 solhilsener med variation. Fokusområderne kan være de Stående Stillinger, Balanceøvelser, Bagoverbøjninger, Foroverbøjninger, Drejninger/Twist og Omvendte Stillinger og timen afsluttes med en kortere afspænding/meditation. Alle de komplicerede stillinger er taget ud så alle kan være med på holdet og der vil være flow i bevægelserne.


Jeg lover dig styrke og smidighed og vi skal hvile i stillingerne fra 3 vejrtrækninger i de stående stillinger, 5 vejrtrækninger i de siddende stillinger og 8 vejrtrækninger i de liggende og afsluttende stillinger. Der vil forekomme nye stillinger ind imellem, og holdet kan i fællesskab have ønsker om fokusområder til næste gang, således at vi arbejder med det som du eller holdet har behov for.


Prisen for hele forløbet er kr. 1.100 eller kr. 110 pr. gang. DROP IN kr. 115


FORLØBET STARTER:

Mandag den 02.05.2022 kl. 18.45 til 20.00 og slutter mandag den 11.07.2022 

(Efter denne dato vil der kun være DROP IN hold resten af sommerferien)

Nye forløb starter i uge 32 eller 33


(10 gange: 02.05., 09.05., 16.05., 23.05., 30.05. (minus uge 23. 2. Pinsedag/mulighed for EVENT) 13.06., 20.06., 27.06., 04.07. og 11.07.)


Der er mulighed for at tilmelde sig via. DROP IN, således at der altid er plads til individuelle forløb for dig der ikke kan nå hver mandag.


YOGA er mit LIV og med dig med på holdet bliver kvaliteten endnu bedre. Yoga for mig er som et kærlighedsforhold der aldrig ender...


Tilmelding er først gældende ved betaling


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In

Ashtanga Vinyasa Yoga forløb (8 gange)

Ashtanga Vinyasa Yoga forløbet går over 8 gange. Vi  går igen i dybden med både serie 1 og de stillinger der er mulige i serie 2. Vi fortsætter altså der hvor vi slap sidste gang og bliver bedre og bedre til stillingerne over tid. Tid er en mærkelig faktor; da tiden er flere år, og derfor er og bliver Ashtanga Yoga et livsprojekt.


Du kan booke dig for dette forløb eller igangværende som Drop In. Du kan stadig nå det. Betal for de gange du kan komme hen over sommeren Juni/Juli.


Uanset Yoga-form kan du være med; gør Ashtanga Yogaen til dit domæne, hvor du finder energi og lader op. Lad dig blive udfordret af Ashtanga Yogaens verden, som du aldrig bliver helt færdig med, da livsprojektet i Asana-stillinger, vejrtrækning og mindfulness bliver dit.


Serie 1 er kendt under navnet Yoga Chikitsa som betyder healende yoga og serie 2 er kendt under navnet Nadi Shodhana, som betyder renselse af nervesystemet. Her siges det at der er flere bagoverbøjninger; men der er mange bagoverbøjninger også i serie 1 via. gennemspringningerne, så lad dig ikke snyde. Bagoverbøjningerne i serie 2 er blot mere intense.


Vi gennemgår gerne serie 1 i ulige uger og flere stillinger i serie 2 i lige uger og der vil altid være fokus på Ujjayi vejrtrækningen, som bruges igennem hele timen. Denne vejrtrækning kan være svær at håndtere hvis du er helt ny på timen, men den kommer lige pludselig ind at lægger sig på rygraden, så hav tålmodighed med denne vejrtrækning. Alt skal nok komme stille og roligt. Vejrtrækningen kaldes også Den Sejrende Vejrtrækning. 


Alle stillinger eller Asana som de også kaldes på Sanskrit kan modereres så alle kan være med, og stillingerne vil du hurtigt lære navnet på, da jeg både bruger Sanskrit og engelske samt danske navne.


Ashtanga Yogaen er noget du kan tage med dig overalt hvor du er; det vigtigste værktøj du har, er din vejrtrækning, og Ashtanga Yogaen kan gøres til nøjagtigt det du har lyst til at den skal være for dig. Serierne er de samme, så du lærer rækkefølgen at kende over tid.


Tag gerne din egen yogamåtte samt blokke og yogareb med. 


Jeg glæder mig til at inddrage dig i min verden og min undervisning i Ashtanga Yoga, da dette er og bliver mit Yoga-Barn.


Du kan tilmelde dig hele forløbet, men der er også mulighed for Drop In. Jeg bestræber mig på at have 2-4 drop in klasser hver gang.


Prisen for hele forløbet er 1.000 kr. eller 125 kr. pr. gang. 

(Der er ingen Early Bird, men forlænget tid med 15 min. Pris pr. gang 125 kr).


Tirsdage fra den 31.05.2022 til den 19.07.2022 kl. 16.45 til 18.30

BEMÆRK 105 min. og ikke 90 min. som er normalt

(8 gange: 31.05., 07.06., 14.06., 21.06., 28.06., 05.07., 12.07. og 19.07.)

(Efter denne dato er der kun DROP IN resten af sommerferien)

Nye forløb starter i uge 32 eller 33


Tilmelding er først gældende ved betaling


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In


NYHED


Mysore Yoga Egenpraksis (6 gange)/Sommeryoga

Mysore Yoga Egenpraksis er oprindelig traditionel ASHTANGA YOGA, men på disse timer kan du lave alt det yoga du synes i fællesskab med andre som har samme interesse indenfor yoga. Her kan du lave alt fra Ashtanga Yoga, Yoga Flow, Hatha Yoga eller Yin Yoga. Mulighederne er til stede indenfor alt yoga blot i et fællesskab.


Du kan komme kl. 9.15-10.15 og følges med mig i 1. serie i Ashtanga Yoga.


Døren åbner kl. 9.05 hvor du placerer dig og starter op med din opvarmning eller solhilsen og fortsætter på egen hånd eller følges med mig eller andre. (Evt. Åbningschant kl. 9.15).


Du kan gå imellem kl. 10.15-10.30 eller liste ind på det tidspunkt og andre fortsætter ufortrødent indtil ca. kl. 11.30/11.45 eller til man synes man er færdig med dagens praksis.


Du kan tilmelde dig hele eventet for juni/juli måned. Enkelte søndage er taget ud i (uge 24/OPEN AIR VED GODT VEJ/Byparken ellers minus) og (minus uge 26/FERIE) men ellers 6 gange her i sommermånederne.


Har det din interesse kan du fortsætter med denne Egenpraksis i august osv. med 1-2 måneder af gangen, hvor du kan tilmelde dig.


Prisen for at tilmelde sig alle 6 søndage vil være kr. 300,00 (50 kr. pr. gang).


SØNDAGE fra den 12.06.2022 til den 31.07.2022 kl. 9.15 til 11.30

BEMÆRK 1 time eller ca. 2,5 time/Kom kl. 9.05 eller imellem 10.15-10.30

(12.06., (19.06. OPEN AIR), 26.06., (MINUS uge 26/FERIE), 10.07., (evt. minus 17.07.), 24.07., 31.07.2022)

Ved tilmelding betales kr. 300 via.

Mobilepay til 21 76 72 79

Pris pr. gang 50 kr.

DROP IN 75 kr.

Namasté

Laila


Tilmelding er først gældende ved betaling


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In


Intro Ashtanga Vinyasa Yoga nr. 2

Vi fortsætter det gode arbejde med Ujjayi vejrtrækning og jeg gentager denne metode fra første intro, så alle har en chance for at være med. Denne vejrtrækning skal bruges under hele timen i Ashtanga Yoga, og da denne vejrtrækning kan virke svær for nybegyndere, så gør jeg ekstra meget ud af at vejlede dig, for jo bedre vejrtrækningen er, jo mere forbereder du kroppen på den enkelte stilling. Det kan virke meget anderledes at trække vejret på denne måde til at starte med, men alt kommer til dig, blot ved at gentage din praksis.


1. serie stillinger også kaldet Yoga Chikitsa er en healende praksis, den henvender sig til alle som har lyst til at fordybe sig i en stabil praksis, noget du kan vende tilbage til igen og igen. 2. serie stillinger også kaldet Nadi Shodhana er en renselse af nervesystemet. Her kigger vi lidt nærmere på de begyndende stillinger i denne serie.


Alle kan være med til disse, og du vil opdage, at mange af stillingerne er helt almindelige yogastillinger.


Begge serier er den samme serie som praktiseres. Du kan trække lidt fra og lægge lidt til alt efter hvordan du synes din praksis skal være og derfor er det også godt at kende til stillinger i denne serie, så du igen bliver fortrolig med disse.


Der kan hele tiden læres noget nyt om den enkelte stilling eller Asana, så derfor bliver Ashtanga Yoga aldrig kedeligt, fordi der hele tiden er noget at arbejde videre på; og du bliver aldrig færdig.


Endnu engang håber jeg at kunne give dig blod på tanden til at fortsætte din egen Ashtanga Yoga praksis; det er mit mål.


Søndag den 08.08.2021 kl. 9.15 til 10.45


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

Ashtanga Vinyasa Yoga forløb (11 gange)

Ashtanga Vinyasa Yoga forløbet går over 11 gange, til og med uge 7/2022 (uge 8 er der Mysore Event). Vi  går igen i dybden med både serie 1 og de stillinger der er mulige i serie 2. Vi fortsætter altså der hvor vi slap sidste gang og bliver bedre og bedre til stillingerne over tid. Tid er en mærkelig faktor; da tiden er flere år, og derfor er og bliver Ashtanga Yoga et livsprojekt.


Uanset Yoga-form kan du være med; gør Ashtanga Yogaen til dit domæne, hvor du finder energi og lader op. Lad dig blive udfordret af Ashtanga Yogaens verden, som du aldrig bliver helt færdig med, da livsprojektet i Asana-stillinger, vejrtrækning og mindfulness bliver dit.


Serie 1 er kendt under navnet Yoga Chikitsa som betyder healende yoga og serie 2 er kendt under navnet Nadi Shodhana, som betyder renselse af nervesystemet. Her siges det at der er flere bagoverbøjninger; men der er mange bagoverbøjninger også i serie 1 via. gennemspringningerne, så lad dig ikke snyde. Bagoverbøjningerne i serie 2 er blot mere intense.


Vi gennemgår gerne serie 1 i ulige uger og flere stillinger i serie 2 i lige uger og der vil altid være fokus på Ujjayi vejrtrækningen, som bruges igennem hele timen. Denne vejrtrækning kan være svær at håndtere hvis du er helt ny på timen, men den kommer lige pludselig ind at lægger sig på rygraden, så hav tålmodighed med denne vejrtrækning. Alt skal nok komme stille og roligt. Vejrtrækningen kaldes også Den Sejrende Vejrtrækning. 


Alle stillinger eller Asana som de også kaldes på Sanskrit kan modereres så alle kan være med, og stillingerne vil du hurtigt lære navnet på, da jeg både bruger Sanskrit og engelske samt danske navne.


Ashtanga Yogaen er noget du kan tage med dig overalt hvor du er; det vigtigste værktøj du har, er din vejrtrækning, og Ashtanga Yogaen kan gøres til nøjagtigt det du har lyst til at den skal være for dig. Serierne er de samme, så du lærer rækkefølgen at kende over tid.


Tag gerne din egen yogamåtte samt blokke og yogareb med. 


Jeg glæder mig til at inddrage dig i min verden og min undervisning i Ashtanga Yoga, da dette er og bliver mit Yoga-Barn.


Du kan tilmelde dig hele forløbet, men der er også mulighed for drop in. Jeg bestræber mig på at have 2-4 drop in klasser hver gang, alt afhængig af hvor stor tilslutning der er på hele forløbet.


Søndage fra den 28.11.2021 til den 20.02.2022 kl. 09.15 til 10.45

(11 gange: 28.11., 05.12., 12.12., 19.12., (minus uge 51/Mysore Event), 02.01., 09.01., (minus uge 2), 23.01., 30.01., 06.02., 13.02., og 20.02.2022) 


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In

Ashtanga Vinyasa Yoga forløb (11 gange)

Ashtanga Vinyasa Yoga forløbet går over 11 gange, til og med uge 7/2022. Vi  går igen i dybden med både serie 1 og de stillinger der er mulige i serie 2. Vi fortsætter altså der hvor vi slap sidste gang og bliver bedre og bedre til stillingerne over tid. Tid er en mærkelig faktor; da tiden er flere år, og derfor er og bliver Ashtanga Yoga et livsprojekt.


Uanset Yoga-form kan du være med; gør Ashtanga Yogaen til dit domæne, hvor du finder energi og lader op. Lad dig blive udfordret af Ashtanga Yogaens verden, som du aldrig bliver helt færdig med, da livsprojektet i Asana-stillinger, vejrtrækning og mindfulness bliver dit.


Serie 1 er kendt under navnet Yoga Chikitsa som betyder healende yoga og serie 2 er kendt under navnet Nadi Shodhana, som betyder renselse af nervesystemet. Her siges det at der er flere bagoverbøjninger; men der er mange bagoverbøjninger også i serie 1 via. gennemspringningerne, så lad dig ikke snyde. Bagoverbøjningerne i serie 2 er blot mere intense.


Vi gennemgår gerne serie 1 i ulige uger og flere stillinger i serie 2 i lige uger og der vil altid være fokus på Ujjayi vejrtrækningen, som bruges igennem hele timen. Denne vejrtrækning kan være svær at håndtere hvis du er helt ny på timen, men den kommer lige pludselig ind at lægger sig på rygraden, så hav tålmodighed med denne vejrtrækning. Alt skal nok komme stille og roligt. Vejrtrækningen kaldes også Den Sejrende Vejrtrækning. 


Alle stillinger eller Asana som de også kaldes på Sanskrit kan modereres så alle kan være med, og stillingerne vil du hurtigt lære navnet på, da jeg både bruger Sanskrit og engelske samt danske navne.


Ashtanga Yogaen er noget du kan tage med dig overalt hvor du er; det vigtigste værktøj du har, er din vejrtrækning, og Ashtanga Yogaen kan gøres til nøjagtigt det du har lyst til at den skal være for dig. Serierne er de samme, så du lærer rækkefølgen at kende over tid.


Tag gerne din egen yogamåtte samt blokke og yogareb med. 


Jeg glæder mig til at inddrage dig i min verden og min undervisning i Ashtanga Yoga, da dette er og bliver mit Yoga-Barn.


Du kan tilmelde dig hele forløbet, men der er også mulighed for Drop In. Jeg bestræber mig på at have 2-4 drop in klasser hver gang, alt afhængig af hvor stor tilslutning der er på hele forløbet.


Prisen for hele forløbet er 1.375 kr. eller 125 kr. pr. gang.


Tirsdage fra den 07.12.2021 til den 15.02.2022 kl. 16.45 til 18.15

(11 gange: 07.12., 14.12., 21.12., 28.12., 04.01., 11.01., 18.01., 25.01., 01.02., 08.02., og 15.02.2022) 


Tilmelding er først gældende ved betaling og ved 

Early-Bird betaling inden 07.11.2021 er prisen 1.298 kr.


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In


Se også Drop In til Søndags Ashtanga Yoga

Ashtanga Vinyasa Yoga forløb (12 gange)

Ashtanga Vinyasa Yoga forløbet går over 12 gange. Vi  går igen i dybden med både serie 1 og de stillinger der er mulige i serie 2. Vi fortsætter altså der hvor vi slap sidste gang og bliver bedre og bedre til stillingerne over tid. Tid er en mærkelig faktor; da tiden er flere år, og derfor er og bliver Ashtanga Yoga et livsprojekt.


Uanset Yoga-form kan du være med; gør Ashtanga Yogaen til dit domæne, hvor du finder energi og lader op. Lad dig blive udfordret af Ashtanga Yogaens verden, som du aldrig bliver helt færdig med, da livsprojektet i Asana-stillinger, vejrtrækning og mindfulness bliver dit.


Serie 1 er kendt under navnet Yoga Chikitsa som betyder healende yoga og serie 2 er kendt under navnet Nadi Shodhana, som betyder renselse af nervesystemet. Her siges det at der er flere bagoverbøjninger; men der er mange bagoverbøjninger også i serie 1 via. gennemspringningerne, så lad dig ikke snyde. Bagoverbøjningerne i serie 2 er blot mere intense.


Vi gennemgår gerne serie 1 i ulige uger og flere stillinger i serie 2 i lige uger og der vil altid være fokus på Ujjayi vejrtrækningen, som bruges igennem hele timen. Denne vejrtrækning kan være svær at håndtere hvis du er helt ny på timen, men den kommer lige pludselig ind at lægger sig på rygraden, så hav tålmodighed med denne vejrtrækning. Alt skal nok komme stille og roligt. Vejrtrækningen kaldes også Den Sejrende Vejrtrækning. 


Alle stillinger eller Asana som de også kaldes på Sanskrit kan modereres så alle kan være med, og stillingerne vil du hurtigt lære navnet på, da jeg både bruger Sanskrit og engelske samt danske navne.


Ashtanga Yogaen er noget du kan tage med dig overalt hvor du er; det vigtigste værktøj du har, er din vejrtrækning, og Ashtanga Yogaen kan gøres til nøjagtigt det du har lyst til at den skal være for dig. Serierne er de samme, så du lærer rækkefølgen at kende over tid.


Tag gerne din egen yogamåtte samt blokke og yogareb med. 


Jeg glæder mig til at inddrage dig i min verden og min undervisning i Ashtanga Yoga, da dette er og bliver mit Yoga-Barn.


Du kan tilmelde dig hele forløbet, men der er også mulighed for Drop In. Jeg bestræber mig på at have 2-4 drop in klasser hver gang.


Prisen for hele forløbet er 1.500 kr. eller 125 kr. pr. gang. 

(Early Bird 1.428 kr. inden den. 08.03.2022. Pris pr. gang 119 kr).


Tirsdage fra den 08.03.2022 til den 24.05.2022 kl. 16.45 til 18.15

(12 gange: 08.03.,15.03., 22.03., 29.03., 05.04., 12.04., 19.04., 26.04., 03.05., 10.05., 17.05. og 24.05.) 


Tilmelding er først gældende ved betaling


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In


Ashtanga Yoga Flow (4 Fredage)

FREDAGS-YOGA

...efter en travl arbejdsuge eller bare Fredags-Yoga fordi du har behov for at afslutte ugen med noget godt. Her kan du tilmelde dig 4 fredage for at sikre dig en plads eller du kan tage en Drop In når du har tid. Fredag er altid problematisk med noget fast, fordi der altid er nóget...


Men kom for at hilse Weekenden Velkommen med dejlig Ashtanga Yoga Flow, hvor der denne time er fokus på Mindfulness Flow, som en stor bevægelse i samspil med din Vejrtrækning.


På denne time vil der ikke være nogen justeringer af stillingerne, kun en mundtlig guidning igennem Yoga Warm-Up, 2-4 Solhilsener, Stående Stillinger, Balance Stillinger, Krigerstillinger, Siddende Stillinger og Omvendte og Afsluttende Stillinger samt Savasana i 5-10 min.


Her på denne time vil alle de svære stillinger være pillet ud og erstattet af modificerede stillinger, således at kroppen kan forberede sig på en dejlig weekend.


Jeg har i så lang tid gerne ville lave et fredagshold af den ene eller anden slags, fordi det er så skønt lige at være mindful og lade ugen-der-gik lande på en god måde. Det er en time der favner alle aldersgrupper; juniorer, seniorer, mænd og kvinder; alle er velkomne.


INFO: Et hold KUN FOR MÆND bliver det ikke helt, men du kunne jo gøre en forskel; eller kæresten kunne tage manden med under armen, eller vennen kan tage en ven med, for alle kan være med uanset højde og drøjde.


Timen kører i første omgang 4 fredage fra den 05.11.2021 til og med den 26.11.2021. Bliver dette en succes forsætter timen hver fredag hele året rundt. Fredag den 26.11. har vi ekstra meget plads til flere deltagere, så her kan du tage en gæst med for 75 kr.


Prisen vil være 80 kr. pr. gang alle 4 fredage på Drop In eller tilmeld dig alle 4 fredage på en gang til kun 300 kr.


Ved udeblivelse uden at give besked, vil dette koste dig din næste plads på holdet, dette for at undgå spild af kapacitet.


Jeg glæder mig så meget til at se dig.

Namasté

Laila


Tag gerne din egen yogamåtte samt blokke og yogareb med; alt efter behov. 


Jeg glæder mig til at inddrage dig i min verden og min undervisning i Ashtanga Yoga Flow, da Ashtanga Yogaen er og bliver mit Yoga-Barn, men i Yoga Flow er der fokus på Mindfulness Flow ligesom SVANEN ude på vanden, når den er smukkest i solnedgangen.


Du kan tilmelde dig alle 4 Fredage for at sikre dig en plads, eller du kan tage en Drop In. 


Fredage fra den 05.11.2021 til den 26.11.2021 kl. 16.45 til 18.00

(4 Fredage: 05.11., 12.11., 19.11., 26.11.2021) 


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In

Intro Yin Yoga Nidra

Yin Yoga Nidra er for dig der ønsker en blid praksis. Yin Yoga stillinger er blide stræk, hvor kroppen for lov til at være i stillingerne i op til 2-3-5 min. pr. stilling. I Yin Yoga arbejdes der med bindeværet, som findes overalt i kroppen. Man kan sige at det er sjælens spejl, dvs. at dit bindevæv afspejler hvordan din krop den har det. Vores bindevæv trækker sig sammen hver eneste nat, og hver eneste dag forsøger vi at løsne op på dette igen og det kan lykkes med disse lange smidige stræk.


I Yin Yoga kan alle være med uanset alder og køn. Det er så blid en praksis at man kan begynde at gabe pga. de lange vejrtrækninger man bruger hele timen igennem, men dette er kun et sundhedstegn.


Timen er delt op således at der er 45 min. Yin Yoga stillinger og de sidste 15 min. vil være en Yoga Nidra, hvilket kan sammenlignes med en meditation. Forskellen på en almindelig meditation og en Yoga Nidra er de redskaber som Yoga Nidraen er bygget op på, så du kan måske have en fornemmelse af at du døser mere hen i denne meditationsform. En Yoga Nidra kan have en varighed på 15-45 min.


Husk en langærmet trøje og evt. et par gode sokker, således at du ikke ligger at bliver kold under hele timen.


Vel mødt til et dejligt frikvarter, som jeg kalder det. Et frikvarter fra den lidt tempofyldte hverdag vi alle er en del af.


Søndag den 01.08.2021 kl. 11.00 til 12.00

TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

Intro Yin Yoga Nidra nr. 2

Igen en fordybelse i Yin Yoga Nidra for dig der ønsker en blid praksis. Yin Yoga stillinger er blide stræk, hvor kroppen for lov til at være i stillingerne i op til 2-3-5 min. pr. stilling. I Yin Yoga arbejdes der med bindeværet, som findes overalt i kroppen. Man kan sige at det er sjælens spejl, dvs. at dit bindevæv afspejler hvordan din krop den har det. Vores bindevæv trækker sig sammen hver eneste nat, og hver eneste dag forsøger vi at løsne op på dette igen og det kan lykkes med disse lange smidige stræk.


I Yin Yoga kan alle være med uanset alder og køn. Det er så blid en praksis at man kan begynde at gabe pga. de lange vejrtrækninger man bruger hele timen igennem, men dette er kun et sundhedstegn.


Timen er delt op således at der er 45 min. Yin Yoga stillinger og de sidste 15 min. vil være en Yoga Nidra, hvilket kan sammenlignes med en meditation. Forskellen på en almindelig meditation og en Yoga Nidra er de redskaber som Yoga Nidraen er bygget op på, så du kan måske have en fornemmelse af at du døser mere hen i denne meditationsform. En Yoga Nidra kan have en varighed på 15-45 min.


Husk en langærmet trøje og et par gode sokker, således at du ikke ligger at bliver kold under hele timen.


Vel mødt til et dejligt frikvarter, som jeg kalder det. Et frikvarter fra den lidt tempofyldte hverdag vi alle er en del af.


Alle Yin Yoga Nidra klasserne vil være forskellige fra gang til gang.


Søndag den 08.08.2021 kl. 11.00 til 12.00


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

Yin Yoga Nidra forløb (11 gange)

Yin Yoga Nidra forløb over 11 gange er en af de blideste former for yoga som du kan praktisere. Det er dit frikvarter. Tid til dig. Tid til ro og fordybelse. Her behøver du ikke at gøre andet end at være; være til stede i dig selv i ordets bedste og bredeste betydning.


I Yin Yoga arbejder vi med at strække bindevævet, som egentlig er alt inde i kroppen. Hvis du tager muskler og knogler ud af kroppen, vil bindevævet stå skarpt i struktur, og man vil kunne se et menneskes form; så meget fylder bindevævet, som et spindelvæv i hele kroppen, sejt og mindre sejt, afhængigt af om bindevævet er smidigt og væskefyldt. Alle vores muskler udspringer fra sener og hæfter via. sener, og senerne er bindevæv, alle led og knogler er indhyldet i bindevæv, så hvis bindeværet er stift, kan hele kroppen føles som et fængsel.


Via. Yin Yoga stillingerne, som du skal ligge i fra 2-3-5 min. pr. stilling, kan du smidiggøre dit bindevæv, således at det føles lettere i kroppen; mere plads i kroppen. Som en massage af kroppen. 


Timen afsluttes med 15 min. Yoga Nidra, som er en afspænding og meditation. Denne form for meditation er sammensat således i fremgangsmåde, at Yoga Nidraen går mere i dybden end almindelige meditationer, og kan derfor afhjælpe stressramte samt evt. traumer, som har ramt os alle på et eller andet tidspunkt i vores liv. Terapeuter og specialister bruger Yoga Nidra til behandling, men de kan også stå alene. Varigheden på en Yoga Nidra vil være fra 15 til 45 min. så her starter vi med 15 min. så alle kan være med til at fordybe sig, uden at det skal være for lang tid.


Timerne vil være forskellige fra gang til gang, og jeg vil gå dybere ind i meridianbanerne i de Yin stræk vi har, så der vil være et nyt fokusområde hver gang.


Da jeg er uddannet Fysiurgisk Massør, er tilgangen til Yin Yoga og meridianer som at gå hånd i hånd. Jeg bruger meridianerne dagligt i mit arbejde som massør.


Tag gerne din egen yogamåtte samt blokke og yogareb med.

 

Husk også gerne en langærmet trøje og et par gode sokker samt et tæppe, således at du ikke ligger at bliver kold i stillingerne samt under Yoga Nidraen.


Du kan tilmelde dig hele forløbet, men der er også mulighed for drop in. Jeg bestræber mig på at have 2-4 drop in klasser hver gang, alt afhængig af hvor stor tilslutning der er på hele forløbet.


Søndage fra den 28.11.2021 til den 20.02.2022 kl. 11.00 til 12.00

(11 gange: 28.11., 05.12., 12.12., 19.12., (minus uge 51), 02.01., 09.01., (minus uge 2), 23.01., 30.01., 06.02., 13.02. og 20.11.2022) 


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In

Vinyasa Yoga Flow forløb (12 gange)

Yinyasa Yoga Flow forløb over 12 gange er en blidere tilgang til yoga end Ashtanga Yoga og her følger vi ikke nogen speciel serie. Timen vil være opbygget med opvarmning af Nakke, Skuldre, Knæ- og Fodled samt Ryg, herefter 2-4 solhilsener evt. med variation.


Fokusområderne kan være Stående Stillinger, Balanceøvelser, Bagoverbøjninger, Forover-bøjninger, Drejninger/Twist og Omvendte Stillinger, så vi tager udgangspunkt i alt hvad vi har lært sidst, men sætter det sammen så vi har lidt af hvert med; som en sandwich vi bygger op, og der vil være mere flow i bevægelserne, så det er Blid Vinyasa, og Vinyasa betyder bare i almindelig oversættelse Vejrtrækning. Vi skal hvile i stillingerne i 3 vejrtrækninger i de stående stillinger, 5 vejrtrækninger i de siddende stillinger og 8 vejrtrækninger i de liggende og afsluttende stillinger.


Der vil forekomme nye stillinger ind imellem, og holdet kan i fællesskab have ønsker om fokusområder til næste gang, således at vi arbejder med det som du eller holdet har behov for.


Vi har tidligere kigget på de forskellige stillinger der kan forekomme i Ashtanga Yogaen og mere til og vi har lagt vægt på enkelte grupper eller familier indenfor yogastillingerne.


Så vi har kigget på stillinger hvor du kunne komme ind i drømmeland, fordi stillingerne på gulv og foroverbøjningerne virker beroligende og afspændende, og som er gode til at bringe en ind i søvnen.


Vi har kigget på stillinger og øvelser som vil være godt for ryggen om aftenen, da disse er med til at virke afspændende. Rygmusklerne der samtidig bliver styrket samt løsner op og afspændt.


Vi har været i de stående stillinger, som styrker musklerne i fødder, ben og balder. Blodcirkulationen der styrkes og åndedrætsvolumen der udvides. Disse stillinger skaber en følelse af jordforbindelse, stabilitet, styrke og udholdenhed. Disse stillinger er også de såkaldte krigerstillinger. Der er en grund til at de har fået disse navne.


Balancestillingerne har været i fokus. Her styrker vi musklerne i arme, skuldre, ryg, mave og ben. Du styrker samtidig din livskraft og balanceevne. Den følelsesmæssige virkning i disse stillinger kan være at du fremmer sjælens evne til at fokusere, en følelse af ligevægt og evt. en styrkelse af selvtilliden.


Bagoverbøjningerne har været i fokus, og disse åbner og strækker forsiden af kroppen, specielt bryst og skuldre. Bagsiden af kroppen styrkes ligeledes og får tilført ny energi. En følelsesmæssig virkning kan være det at du har en fornemmelse af at hjertet åbner sig og måske en fornemmelse af at åbne sig overfor andre samt at sindet lysnes.


Foroverbøjningerne har været i fokus, og disse strækker hele kroppens bagside og skaber plads i taljen, lysken, skridtet, maven og nederste del af ryggen og en følelsesmæssig virkning kan være beroligende og afspændende samt evnen til at give slip og evt. en følelse at overvinde modstand.

Hertil er vi indtil videre kommet og derfor

fortsætter vi det gode arbejde

og nyt event vil tage udgangspunkt i alt hvad vi har lært

De nye datoer nedenfor, er for nyt forløb/event med start den 08.11.2021 kl. 18.45-20.00.


Vi mangler stadig disse forløb:

Den Syvende gang er det drejninger og twist der er i fokus, hvor stillingerne vil virke rensende og stimulerende for fordøjelsesorganerne og fordøjelsen. De løsner spændinger og neutraliserer rygsøjlen. Den følelsesmæssige virkning kan være med til at udvikle færdigheder, som hjælper en til at bevare roen i pressede situationen.


Den ottende gang kigger vi på omvendte stillinger, og med disse stillinger aktiverer vi blodgennemstrømningen. Benene aflastes og organerne aflastes ved at hænge den modsatte vej. Kroppen forsynes således med ny energi. Den følelsesmæssige virkning kan være at dette giver en følelse af stabilitet og balance. Stillingerne kan fremme en form for mod og måske overvindelse af angst.


På denne aften, som er den niende gang, vil jeg vise dig hvordan du kan starte dagen med et frisk pust. Der vil være bagoverbøjninger og stående stillinger som virker forfriskende på den forestående dag, så disse øvelser burde være til en morgentræning, men mange af stillingerne laves også om aftenen.


Den tiende og sidste gang i denne omgang vil være et øvelsesprogram med det formål at styrke rygmusklerne, som samtidig bliver løsnet og afspændt. På grund af de stående stillinger og bagoverbøjningerne virker disse stillinger forfriskende på kroppen og kan med fordel praktiseres om morgenen. Du vil blive bekendt med at nogle af stillingerne minder særdeles meget om pilates og ellers bliver du bekendt med disse denne dag.


Tag gerne din egen yogamåtte samt blokke og yogareb med.


Du kan tilmelde dig hele forløbet, men der er også mulighed for drop in. Jeg bestræber mig på at have 2-4 drop in klasser hver gang, alt afhængig af hvor stor tilslutning der er på hele forløbet, således at der også er plads til dig som ikke kan komme hver mandag.


NYT FORLØB:

Mandage fra den 08.11.2021 til den 24.01.2022 kl. 18.45 til 20.00.

(12 gange: 08.11., 15.11., 22.11., 29.11., 06.12., 13.12., 20.12., 27.12., 03.01., 10.01., 17.01. og 24.01.)


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In

Ash. Vinyasa Yoga Flow forløb (11 gange)

Ashtanga Vinyasa Yoga Flow er et forløb over 11 gange.


Dette er en blidere tilgang til yoga end Ashtanga Yoga. Timen vil være opbygget med varieret opvarmning, herefter 2-4 solhilsener med variation. Fokusområderne kan være de Stående Stillinger, Balanceøvelser, Bagoverbøjninger, Foroverbøjninger, Drejninger/Twist og Omvendte Stillinger og afslutter timen med en kortere afspænding/meditation. Alle de komplicerede stillinger er taget ud så alle kan være med på holdet og der vil være flow i bevægelserne. Vi skal hvile i stillingerne fra 3 vejrtrækninger i de stående stillinger, 5 vejrtrækninger i de siddende stillinger og 8 vejrtrækninger i de liggende og afsluttende stillinger.


Der vil forekomme nye stillinger ind imellem, og holdet kan i fællesskab have ønsker om fokusområder til næste gang, således at vi arbejder med det som du eller holdet har behov for.


Prisen for hele forløbet er 1.210 kr. eller 110 kr. pr. gang.


Mandage fra den 14.02.2022 til den 25.04.2022 kl. 18.45-20.00

(11 gange: 14.02., 21.02., 28.02., 07.03., 14.03., 21.03., 28.03., 04.04., 11.04., (18.04.) og 25.04.)


Der er mulighed for at tilmelde sig via. DROP IN, således at der altid er plads til individuelle forløb for dig der ikke kan nå hver mandag.


Tilmelding er først gældende ved betaling


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In

Yin Yoga Massage forløb (8 gange)

Yin Yoga Massage er et forløb over 8 gange. Det er oprindelig en 1:1 behandling, og en sådan kan bookes i min klinik på Holbækvej 4, 4000 Roskilde, og denne vil have en varighed på 90 min. med almindelig timepris.


På dette forløb giver jeg en forsmag på hvad Yin Yoga Massage er for en størrelse. Holdet vil af samme grund være på max. 4-6 personer. Jeg vil justere i stillingerne, og da jeg ikke kan justere alle på samme tid, vil du få justeringer i ca. 5 stillinger.


Du skal have det samme tøj på som til en almindelig yogatime og en langærmet bluse/trøje og et par gode sokker vil være at foretrække.


Timen vil have en varighed på 75 min. og der vil komme variationer i stillingerne, alt efter om jeg justerer dig i stillingen, eller du skal lave Yin stillingen på egen hånd.


Kom og mærk på egen krop og sjæl hvad Yin Yoga Massage kan gøre for dig.


Prisen for alle 8 gange er 1.200. Drop In kan forekomme, men foretrækker at holdet er det samme hele forløbet igennem. Pris pr. gang 150 kr.


Tag egen yogamåtte med og gerne 2, så du ligger lidt blødere. Måtter kan lånes.


Vel mødt til en ny og spændende time.


Tirsdage fra den 07.12.2021 til den 25.01.2022 kl. 18.30 til 19.45

(8 gange: 07.12., 14.12., 21.12., 28.12., 04.01., 11.01., 18.01. og 25.01.) 


Tilmelding er først gældende ved betaling


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In

Yin Yoga Meridian/Hormon (forløb 11 gange)

Nærmere beskrivelse følger


Yin Yoga Meridian/Hormon er en time hvor vi går i dybden i meridianerne og jeg introducerer dig i de stillinger som er godt for at skubbe til energien/pranaen i kroppen, som løber i vores meridianer. Vi taler om organuret og muskler der har relation til de forskellige organer og meridianbaner.

 

Timen starter altid med vejrtrækningsøvelser, da vejrtrækningen er et af de elementer som Yin Yoga er fokuseret på.


Prisen for hele forløbet er 1.210 kr. eller 110 kr. pr. gang.


Tirsdag den 15.02.2022 til den 26.04.2022 fra kl. 18.30-19.45

(11 gange: 15.02., 22.02., 01.03., 08.03., 15.03., 22.03., 29.03., 05.04., 12.04., 19.04. og 26.04.)


Der er mulighed for DROP IN


Tilmelding er først gældende ved betaling


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt DROP IN

SØNDAG

kl. 10.30-11.45

Yin Yoga Nidra/75 min. (PAUSE)

Time fordelt med 55 min. fokus på principperne indenfor Yin Yoga og 15-20 min. afspænding og meditation Yoga Nidra

(der er afsat 15 min. i bookningssystem)

x kr.

(pris pr. gang 110 kr.)

115 kr.

DROP IN

  

Forløb kan startes også efter opstart mod reduceret pris


MANDAG

fra

02.05.2022

kl. 18.45-20.00

Ash. Vinyasa Yoga Flow/75 min.

(10 gange)

Forløb fra mandag den 02.05.2022 til 11.07.2022

Blidere tilgang til Yogaen end Ashtanga Yoga. Mulighed for at vælge fokusområder i samråd med hele holdet.

Der er Yoga Warm-Up, Solhilsener, Stående stillinger, Siddende stillinger og Liggende, Omvendte og Afsluttende stillinger med flow

(der er afsat 15 min. i bookningssystem)

1.100 kr.

For 10 gange

(pris pr. gang 110 kr.)

115 kr.

DROP IN


TIRSDAG

fra

31.05.2022

kl. 16.45-18.30

Ashtanga Yinyasa Yoga/105 min. 

(8 gange) - BEMÆRK EKSTRA 15 min.

Forløb fra tirsdag den 31.05.2022 til 19.07.2022 

Med fokus på 1. og 2. serie samt læren om Mysore Praksis

Traditionel Ashtanga Yoga som udformet af Sri K. Pattabhi Jois fra Mysore i Indien 

(der er afsat 15 min. i bookningssystem)

1.000 kr.

For 8 gange

(pris pr. gang 125 kr.)

x kr.

INGEN EARLY BIRD

til gengæld 15 min. ekstra tid.

Inden xx.xx.2022

(pris pr. gang 125 kr.)

135 kr.

DROP IN


NYHED


SØNDAG

fra

12.06.2022

kl. 9.15-11.30

MYRORE YOGA EGENPRAKSIS/1-2,5 time (6 gange)/Sommeryoga

Forløb fra søndag den 12.06.2022 til 31.07.2022 

Med fokus på Din Yoga, hvilket kan være Ashtanga Yoga, Yoga Flow, Hatha Yoga, Yin Yoga eller bare Din Yoga.

Følge mig eller andre fra kl. 9.05 (KOM ALTID 10 min. før holdstart)

Traditionel Mysore Yoga=Ashtanga Yoga som udformet af Sri K. Pattabhi Jois fra Mysore i Indien, med en lærer som går rundt og laver justeringer og fortæller dig hvilken stilling du er nået til, hvis du ikke kan huske serien. (HER ER DU PÅ EGEN HÅND m/hjælp fra dine MED-PRAKTISERENDE)  

(der er afsat 15 min. i bookningssystem)

300 kr.

For 6 gange

(pris pr. gang 50 kr.)75 kr.

DROP IN

8. aug. 2021

kl. 9.15-10.45

INTRO: Ashtanga Vinyasa Yoga/90 min.

Med fokus på 2. serie og vejrtrækning

110 kr.

Pr. billet

8. aug. 2021

kl. 11.00-12.00

INTRO: Yin Yoga Nidra/60 min.

Med fokus på Yin Yoga og Yoga Nidra Principper

75 kr.

Pr. billet

29. aug. 2021

kl. 9.15-10.45

Ashtanga Yinyasa Yoga/90 min (10 gange)

Forløb fra søndag den 29.08.2021 til 07.11.2021 

(minus uge 41)

Med fokus på 1. og 2. serie samt læren om Mysore Praksis

1.250 kr.

For 10 gange

135 kr.

DROP IN

29. aug. 2021

kl. 11.00-12.00

Yin Yoga Nidra/60 min. (10 gange)

Forløb fra søndag den 29.08.2021 til 07.11.2021

(Minus uge 41)

Time fordelt med 45 min. fokus på principperne indenfor Yin Yoga og 15 min. afspænding og meditation Yoga Nidra

900 kr.

For 10 gange

100 kr.

DROP IN

NYHED  

30. aug. 2021

kl. 18.45-20.00

Vinyasa Yoga Flow/75 min. (10 gange)

Forløb fra mandag den 30.08.2021 til 01.11.2021

Blidere tilgang til Yogaen, med forskellige fokus hver gang 

1.100 kr.

For 10 gange

120 kr.

DROP IN

  

08. nov. 2021

kl. 18.45-20.00

Vinyasa Yoga Flow/75 min. (12 gange)

Forløb fra mandag den 08.11.2021 til 24.01.2022

Blidere tilgang til Yogaen end Ashtanga Yoga. Mulighed for at vælge fokusområder i samråd med hele holdet.

Der er Yoga Warm-Up, Solhilsener, Stående stillinger, Siddende stillinger og Liggende, Omvendte og Afsluttende stillinger med flow

1.320 kr.

For 12 gange

120 kr.

DROP IN

NYHED


FREDAG

fra

05. nov. 2021

kl. 16.45-18.00

Ashtanga Yoga Flow/75 min. (4 fredage)

4 Fredage fra den 05.11.2021 til 26.11.2021

Blidere tilgang til Yogaen end Ashtanga Yoga.

Alle de svære stillinger er udtaget og du vil mundtligt blive guided i Yoga Warm-Up, Solhilsener, Stående stillinger, Siddende Stillinger og Liggende, Omvendte og Afsluttende stillinger med MINDFULNESS FLOW, som vil være i fokus.

300 kr.

For 4 Fredage

(pris pr. gang 75 kr.)

80 kr.

DROP IN

NYHED


TIRSDAG

fra

07. dec. 2021

kl. 18.30-19.45

Yin Yoga Massage/75 min (8 gange)

Forløb fra tirsdag den 07.12.2021 til 25.01.2022 

Du kan forvente justeringer i op til 5 Yin Stillinger. Små hold.

1.200 kr.

For 8 gange

(pris pr. gang 150 kr.)

160 kr.

DROP IN

  

Forløb kan startes også efter opstart med reduceret pris


MANDAG

fra

14. feb. 2022

kl. 18.45-20.00

Ash. Vinyasa Yoga Flow/75 min.

(11 gange)

Forløb fra mandag den 14.02.2022 til 25.04.2022

Blidere tilgang til Yogaen end Ashtanga Yoga. Mulighed for at vælge fokusområder i samråd med hele holdet.

Der er Yoga Warm-Up, Solhilsener, Stående stillinger, Siddende stillinger og Liggende, Omvendte og Afsluttende stillinger med flow

(der er afsat 15 min. i bookningssystem)

1.210 kr.

For 11 gange

(pris pr. gang 110 kr.)

115 kr.

DROP IN

Forløb kan startes også efter opstart med reduceret pris


TIRSDAG

fra

15.02.2022

kl. 18.30-19.45

Yin Yoga Meridian/Hormon/75 min. 

(11 gange)

Forløb fra tirsdag den 15.02.2022 til 26.04.2022

Yin Yoga Meridian/Hormon er en time hvor vi går i dybden i meridianerne, jeg introducerer dig i de stillinger som er godt for at skubbe til energien/pranaen i kroppen, som løber i vores meridianer. Vi taler om organuret og muskler der har relation til de forskellige organer og meridianbaner

(det er afsat 15 min. i bookningssystem)

1.210 kr.

For 11 gange

(pris pr. gang 110 kr.)

115 kr.

DROP IN

SØNDAG

fra

06.03.2022

kl. 10.45-12.00

Yin Yoga Nidra/75 min. (12 gange)

Forløb fra søndag den 06.03.2022 til 29.05.2022

(Minus uge 12)

Time fordelt med 55 min. fokus på principperne indenfor Yin Yoga og 15-20 min. afspænding og meditation Yoga Nidra

(der er afsat 15 min. i bookningssystem)

1.320 kr.

For 12 gange

(pris pr. gang 110 kr.)

115 kr.

DROP IN


TIRSDAG

fra

08.03.2022

kl. 16.45-18.15

Ashtanga Yinyasa Yoga/90 min. 

(12 gange)

Forløb fra tirsdag den 08.03.2022 til 24.05.2022 

Med fokus på 1. og 2. serie samt læren om Mysore Praksis

Traditionel Ashtanga Yoga som udformet af Sri K. Pattabhi Jois fra Mysore i Indien 

(der er afsat 15 min. i bookningssystem)

1.500 kr.

For 12 gange

(pris pr. gang 125 kr.)

1.428 kr.

EARLY BIRD

Inden 08.03.2022

(pris pr. gang 119 kr.)

130 kr.

DROP IN

bottom of page