top of page

Hvordan får du denne fred og ro?

Jo, du kan afhjælpe denne tilstand og søge flere veje, men massage kan her være løsningen for dig...

Fysiurgisk Massage

Massagen højner ikke kun livskvaliteten, men tilstræber sig også langt større muligheder både på det sociale og det mentale område, fordi den åbner op for den følelsesmæssige side, som ofte ligger gemt og skjult i dine muskler.

Kroppen husker hvad hjernen glemmer - et sundhedstegn som fortæller dig, at noget er galt, og at du er nødt til at handle anderledes, end det du har gjort hidtil.

Klassisk massage er en fysiurgisk massage-form, som løsner op på muskelinfiltrationer med en dyb og effektiv bearbejdning af muskelgrupperne.

Spændingsgraden i de infiltrerede muskler giver på længere sigt smerter, hvilket resulterer i en dårligere livskvalitet, nakke-, skuldre-, lænde- og rygproblemer samt irritationer og i væsentligt omfang også migræne og spændingshovedpine i forskellige sværhedsgrader.

Denne massageteknik løsner op og giver kroppen et nyt flow - dette fordi musklerne ofte er låste, og du hele tiden må være opmærksom på at være i bevægelse, såvel i dine muskler som i dine indre organer, således at kroppen kommer i balance og finder sin egen rytme igen.

Massagen er ligeledes godt for øget cirkulation af blodgennemstrømningen i kroppen, og den kan reducere stress og uro samt i nogle tilfælde modvirke depression i mildere grad.

HUSK at en sund krop tænker klarere end en krop med smerte.

Derfor er råd og vejledning vejen frem...

bottom of page