top of page

Livet i Balance Messerne i Roskilde Hallerne - den 20.02.2016

Køb billige behandlinger

Kom til Livet i Balance Messerne den 20. februar 2016 i Roskilde Hallerne og køb en smagsprøve på hvad jeg kan tilbyde.

Tjek yderligere information på

www.greatevents.dk

og køb behandlingen hos Great Events.

Messetilbud

til brug i min klinik

  • Klippekort 5 behandlinger - spar 15%

  • Klippekort 2 behandlinger - spar 10%

  • Hot Stone Massage - spar 20%

  • Japansk Lifting - spar 10%

Kom og hør prisen

Jeg kan tilbyde følgende:

Smagsprøver til en relativ lav pris på en varighed af ca. 25 min.

Her kan du få enten Fysiurgisk Massage, Ansigtsmassage eller en forsmag på hvad Japansk Lifting er; uden brug af masker.

Jeg kan endvidere tilbyde behandling med laserterapi.

Alle behandlinger vil foregå på en behandlerbriks, med mindre du foretrækker at sidde i en stol og få skulder-ryg-nakke samt arm-massage... Sidstnævnte tilbyder jeg specielt til ældre mennesker, som ikke kan komme op på en briks af den ene eller anden grund. Jeg har god erfaring med disse ældre på Plejecenteret Sct. Jørgensbjerg, hvor jeg kommer fast en gang om måneden.

Så dette skal ikke holde dig tilbage for at få massage, hvilket vi alle har brug for.

Som en rejse ind i sjælen,

hvor balancen vil være din gensidige vejleder

Hvilke problemer går du rundt med?

Lider du af evigt nakke- og skuldreproblemer...

...så prøv Fysiurgisk Massage, det kan løsne op for muskelspændinger på et dybere plan og reducere evt. hovedpine og udstråling af smerter i både nakke og arme.

Lider du af anspændthed i dit ansigt...

...så prøv at få ansigtsmassage ind over din normale massage, 5 min. er hvad der kan gøre forskellen for dig, og få dig til at slappe af og blive et helt nyt menneske.

Mange af mine kunder får ansigtsmassage til slut i deres behandling, fordi de har fundet ud af hvor fantastisk de får det under og efter behandlingen.

Ansigtet er et meget følsomt område, som mange overser/overhører, fordi man som behandler kommer tæt på, men der er mange nerve-stimuleringspunkter i ansigtet, som gør at det er et godt sted at behandle.

Min søn anbefaler klart ansigtsmassage og synes, at det er det allerbed-ste massage man kan få, hvilket han har fået fra han var 10 år gammel. Det gav ham en bedre nattesøvn.

Hot Stone Massage - Har du prøvet det?

Denne form for massage kan jeg desværre ikke tilbyde på messen, det kræver et stort arbejde, og en behandling varer mindst 90 min.

Jeg kan dog tilbyde dig behandlingen i min klinik.

Hot Stone Massage er en blid form for massage, med brug af varme lavasten, hvilket har været benyttet i århundreder på Hawaii og af de Nordamerikanske Indianere.

Undersøgelser har vist, at denne form for massage kan løsne lige så godt op som den Fysiurgiske Massage, fordi den går dybt ned i musklerne med varme og stimulerer musklerne. Specielt med handicappede kan denne metode være bedre og er blidere end almindelig massage.

Lider du af mussearme eller iskiasproblemer...

...igen er det den Fysiurgiske Massage der afhjælper disse skavanker, og lindre på sovende fornemmelser og udstråling af smerte.

Jeg går meget ind for triggerpunktmassage, idet jeg har taget kurser i både kinesisk og medicinsk akupunktur, så jeg går ind i triggerpunkterne med tryk i stedet for med nåle.

Triggerpunktmassage åbner op for energistrømmen i meridianbanerne. På denne måde kommer kroppen bedre i balance med sig selv igen. Det er Qi-energien vi sætter strømninger igennem.

Japansk Lifting - Hvad er det?

"Denne teknik afhjælper både ansigtets ydre tegn på ældning, poser under øjnene m.m. med fantastisk og hurtigt resultat, og samtidig regulerer den kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande."

Hvis du føler dig stresset på dit arbejde eller i dit liv i almindelighed, så prøv Japansk Lifting. Der vil blive arbejdet dybt i musklerne i ansigtet, som stimulerer organerne i kroppen og samtidig kan du få reduceret rynkerne i dit ansigt. Dette kræver dog flere behandlinger end blot den ene.

Teknikken er udarbejdet af Zoneterapeut Lone Sørensen, som har rejst i Argentina og helbredt mange mennesker for lidelser og skavanker samt sygdomme. Hun har været tæt på de indfødte indianere og brugt nogle af deres teknikker. Hun har haft samarbejde med en speciallæge indenfor nervestimuleringspunkter i ansigtet, så derfor er Japansk Lifting mere end blot dyb ansigtsmassage. Det er Zoneterapi nøjagtigt på samme måde som Fod-Zoneterapi. Lone Sørensen har oprettet flere skoler rundt omkring i verden og er i dag bosat i Spanien.

Laserterapi - kombineret med massage - 5-10 min. er hvad du behøves.

"Laserterapi er en behandlingsform, som får skader til at hele hurtigere op, end ved naturlig heling, på grund af den specielle form for forstærket lys, der er ensrettet, velordnet og koncentreret. Laser er meget rent lys med evnen til at trænge dybt ind i vævet. Laserlyset stimulerer den enkelte celle, akkurat ligesom sollyset giver energi til planter via fotosyntese."

Jeg har erfaringer med laserterapi, ved steder på kroppen hvor det er svært at komme ned i muskler og væv; herunder hælspore, som et godt eksempel.

Så hvor er du henne?

Hvad er det du søger hos en alternativ behandler?

bottom of page