top of page

Mine værdier - min "Drøm" - Fysiurgisk Massage

Mine værdier i massagen er baseret på, at du får en dybdegående massage, som hjælper de spændte muskler til at afstresse, så kroppen får det energi-flow der skal til, for at den fungerer optimalt.

Mit kendskab til massagen startede ved, at min krop var låst både fysisk og psykisk, og jeg var nødt til at få hjælp til at løsne musklerne op, som jeg havde fået, fordi jeg havde brugt træning med sport/fitness til at løse min indre følelsesmæssige uro. Den ro, som du skal huske også at tage dig tid til, nåede jeg således først, da jeg stiftede bekendtskab med en massør, som fik afhjulpet mit reb af muskler rundt om min krop, så i dag er jeg stolt af:

- at jeg er uddannet Fysiurgisk Massør samt

- at jeg har givet mig selv tid og mulighed for denne fordybelse i faget

Jeg kalder det for "min egen personlige udvikling" og betragter det som et "Kald" af være massøruddannet.

Min uddannelse som massør startede i 2006, hvor jeg begyndte at læse anatomi, fysiologi, farmakologi og sygdomslære på

efterfølgende færdiguddannet som fysiurgisk massør på


Efterfølgende har jeg færdiggjort kurser i både laserterapi samt triggerpunktsterapi og kinesisk medicin/akupunktur på Medital Klinik i 2010. www.meditalklinik.dk

I 2011 har jeg endvidere deltaget i kursus vedrørende Hot Stone Massage på DDZ Den Danske Zoneterapeutskole, www.ddz.dk og tilbyder ligeledes denne form for behandling, hvilket er en blid massageform med varme lavasten, som har været benyttet i århundreder på Hawaii og af de Nordamerikanske Indianere.

Jeg har igennem de seneste år fået et godt indblik i kroppens opbygning, funktioner og reaktioner, hvilket blot stiller endnu flere spørgsmål omkring kost og ernæring.

En Shiatsu massøruddannelse, en akupres-sur-, akupunktur- eller zoneterapeutuddan-nelse kunne godt forbindes til min drøm og den går også i opfyldelse en dag.

"Shiatsu er en kropsterapi, som har sin oprindelse fra den traditionelle kinesiske lægekunst, og er forståelsen for Qi-energien og dennes fine justering i vores krops fysiske funktioner og strukturer. Igennem denne energi kan opnås en dyb helbredende virkning."

"Laserterapi er en behandlingsform, som får skader til at hele hurtigere op, end ved naturlig heling, på grund af den specielle form for forstærket lys, der er ensrettet, velordnet og koncentreret. Laser er meget rent lys med evnen til at trænge dybt ind i vævet. Laserlyset stimulerer den enkelte celle, akkurat ligesom sollyset giver energi til planter via fotosyntese."

Jeg kan ligeledes tilbyde Japansk Lifting, som er en TREND i Japan, hvor behand-lingen anvendes af skuespillere, TV-værter og andre berømtheder, og har stor succes i både Sverige, England og Spanien. 

"Denne teknik afhjælper både ansigtets ydre tegn på ældning, poser under øjnene m.m. med fantastisk og hurtigt resultat, og samtidig regulerer den kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande."

Ansigtszoneterapi

Kun ved at betragte dig selv som et levende materiale i samspil med naturen, energierne og hele din eksistens, finder du ind til kernen i dig selv, hvilket også kaldes for din egen indre balance.

Igennem massage kan du opnå det samspil "FLOW" som kroppen for en tid har glemt, pga. alt for mange udefra kommende belastninger, hvad du og jeg som mennesker ikke er gearet til at kunne håndtere konstant i vores globale verden. Det handler om at få Work-Life i balance, så du kan præstere som den unikke person du er...

Den næste generation skulle gerne være bedre rustet til et endnu større globalt netværk end både du og jeg er.

bottom of page