top of page

Yoga med Roslas v/Laila Svenning


i lokaler hos Ro´s Kilde Helsecenter

Vindingevej 34E, 4000 Roskilde samt i Klinikken på Holbækvej 4

Da jeg startede som springgymnast som 7-årig, vidste jeg ikke hvad livet ville bringe.

Jeg ved i dag, at jeg er taknemmelig for hver en storm og hvert et bjerg jeg har skulle vende og bestige, for at komme hertil.


Ashtanga Yoga er en livsform, en måde at leve på og en måde at lære andre det lige så godt som du selv ved det; det er min vision. Det er mit job at lære dig alt hvad jeg har lært de sidste 15 år indenfor yogaen.


Mine uddannelser er mange og hver uddannelse er startet med en storm, som jeg ikke vidste skulle være vejen jeg skulle gå, men jeg ved i dag, at der var en mening med det hele.

Så tak Skæbne at jeg ikke kunne handle anderledes end jeg gjorde, de dage og tider hvor det så helt sort ud. Jeg er dig taknemmelig af hele mit hjerte.


Laila Svenning


Jeg har praktiseret Ashtanga Yoga siden 2008 og har siden min første time været solgt. Jeg arbejdede på daværende tidspunkt hos Deloitte Revisionsfirma og havde brug for fordybelse i den travle og mange gange stressede dag jeg havde, og den ro jeg havde brug for fandt jeg hurtigt i Ashtanga Yogaen; det gav mit liv mening. Jeg har dyrket denne yoga form på et plan alle kan være med på, 1 gang ugentligt i flere år; mere kunne jeg ikke nå.


Derfor er mit udgangspunkt også, at du kan praktisere Ashtanga Yoga til det formål den skal være for dig. Selvom Ashtanga Yoga er en af de hårdeste former for yoga du kan praktisere, så lad dig ikke forblænde af andet. I alle former for yoga er det vigtigt at stilne sindet og kroppen via vejrtrækningen og i alle former for yoga skal du blive på egen måtte, forstået således, at du er nærværende overfor dig selv og det du gør på måtten. Vi er forskelligt bygget i struktur, og alle kan lave noget og alle kan have gavn af noget, uanset hvor langt du kommer. Så vær glad hvis du bare når til Båden i første serie; alt andet er bare svært, men det er muligt at lære noget af det.


Jeg er tro mod den originale serie, udformet af Sri K. Pattabhi Jois fra Mysore i Indien. Han har lavet 6 serier ialt, hvoraf jeg har Teacher Training i de første 2 via. David Swenson fra Texas/Maui, som har dyrket yoga siden han var 16-17 år og som stadig den dag i dag i en alder af over 60 år rejser rundt i verden for at udbrede læren om Ashtanga Yoga som tillært af Pattabhi Jois. 


Jeg praktiserer min egen Ashtanga Yoga, det vil sige Mysore Praksis, og jeg er ikke en der render fra den ene workshop til den anden; det tager i hvert fald lang tid inden jeg bevæger mig i den retning, og det var først da jeg tog min første Ashtanga Vinyasa Yoga uddannelse hos YogaMudra i København i 2016/2017, at verden måske åbnede sig en lille smule for mig; at der faktisk var nogle lærere rundt omkring i verden som jeg havde lyst til at lære noget af, såsom Kino MacGregor og Tim Feldmann/Miami, Chuck Miller/USA, Peter Sanson/New Zealand og sidst men ikke mindst David Swenson/Maui. 


Efter Ashtanga Yogaen åbnede sig flere døre for mit sind. Jeg lærte om Yin Yogaen igennem Tid Til Ro og Yoga Nidra, som er blevet et livslangt forhold, sidstnævnte med Uma Dinsmore-Tuli/England som min lærer og har igennem Total Yoga Nidra Immersion i 2019 og Total Yoga Nidra Teacher & Facillitator Training i 2020 designet af Uma Dinsmore-Tuli PhD og Nirlipta Tuli været i gang lige siden.


Både Yin Yoga og Yoga Nidra er for dig der ønsker at fordybe dig ind i yogaen på den mest blide måde man kan komme til. I Yin Yoga arbejder vi med bindevævet, som findes overalt i kroppen og her holdes stillingerne over tid samtidig ved brug af vejrtrækningen og Yoga Nidra er en måde at fordybe sig endnu længere ind i en afspænding og meditation end almindelige meditationer. Yoga Nidra kan bruges i terapeutiske forløb og kan være yderst afstressende og kan ligeledes afhjælpe traumatiserede hændelser i ens liv.


Så her er jeg, men en masse viden som jeg skal give videre til dig der ønsker det, og jeg glæder mig over at det er mig muligt i dag.


Det er mit håb, at hvis jeg kan give dig bare en lille smule med på din vej, så har jeg gjort hvad der skulle til.


Vel mødt på mine hold


Begivenheder

(Kom ALTID 10 min. før holdstart)

Begivenheder i 2022

2022


Alle

DROP IN Priser

på igangværende
135/115/75 kr.

DROP IN

2022

Prøvetime

PRØVETIME:


Tirsdag kl. 16.45-18.30 - 105 min. 120 kr.

Tirsdag kl. 18.45-20.00 - 75 min.     90 kr.

Søndag kl. 10.30-11.45 - 75 min./PAUSE

Søndag kl. 9.15-11.30/11.45

MYSORE YOGA Egenpraksis se Event eller DROP IN pris 

Vælg den dag du gerne vil komme for at prøve, det er samme dag som de øvrige dage forløb/event, og book dig ind som PRØVETIME på de tidspunkter der er til rådighed 

(der er afsat 15 min. i bookningssystem)

120/90 kr.

Prøvetime


SØNDAG

kl. 9.15-11.30

MYSORE YOGA EGENPRAKSIS/1-2,5 time

Med fokus på Din Yoga, hvilket kan være Ashtanga Yoga, Yoga Flow, Hatha Yoga, Yin Yoga eller bare Din Yoga.

Følge mig eller andre fra kl. 9.05 (KOM ALTID 10 min. før holdstart)

Traditionel Mysore Yoga=Ashtanga Yoga som udformet af Sri K. Pattabhi Jois fra Mysore i Indien, med en lærer som går rundt og laver justeringer og fortæller dig hvilken stilling du er nået til, hvis du ikke kan huske serien. (HER ER DU PÅ EGEN HÅND m/hjælp fra dine MED-PRAKTISERENDE)  

(der er afsat 15 min. i bookningssystem)

75 kr.

DROP IN


TIRSDAG

kl. 16.45-18.30

Ashtanga Yoga/105 min. 

BEMÆRK EKSTRA 15 min.

En måned af gangen, derfor variabel pris.

Med fokus på 1. og 2. serie samt læren om Mysore Praksis

Traditionel Ashtanga Yoga som udformet af Sri K. Pattabhi Jois fra Mysore i Indien 

(der er afsat 15 min. i bookningssystem)

500/625 kr.

For 4 til 5 gange

(pris pr. gang 125 kr.)135 kr.

DROP IN

  


TIRSDAG

kl. 18.45-20.00

Vinyasa Yoga Flow/75 min.

Vinyasa Yoga Flow er en blidere tilgang til Yogaen end Ashtanga Yoga. Mulighed for at vælge fokusområder i samråd med hele holdet.

Der er Yoga Warm-Up, Solhilsener, Stående stillinger, Siddende stillinger og Liggende, Omvendte og Afsluttende stillinger med flow

(der er afsat 15 min. i bookningssystem)

440/550 kr.

For 4 til 5 gange

(pris pr. gang 110 kr.)

115 kr.

DROP IN

  


TIRSDAG

kl. 18.45-20.00

Yin Yoga Release/75 min. (PAUSE)


YIN YOGA Release er en time hvor du bare skal være. Her skal du ikke forholde dig til noget, men bare gå i dybden i den Yin-Stilling som jeg introducerer dig til, for at du kan skubbe til energien/pranaen i den rigtige retning i kroppen.

(der er afsat 15 min. i bookningssystem)

x kr.

(pris pr. gang 110 kr.)

115 kr.

DROP IN

NYHED


TORSDAG

04.08-29.09.2022

kl. 17.30-19.00

Yin Yoga Rest-Nidra/90 min.

Time fordelt med ca. 60 min. fokus på principperne indenfor Yin Yoga og ca. 25 min. afspænding og meditation via. Yoga Nidra. HOLBÆKVEJ 4

(der er afsat 15 min. i bookningssystem)

1.200 kr.

Forløb 8 gange

(pris pr. gang 150 kr.)

160 kr.

DROP IN

bottom of page