top of page

Mysore Yoga Egenpraksis

Mysore Yoga Egenpraksis er oprindelig traditionel ASHTANGA YOGA, men på disse timer kan du lave alt det yoga du synes i fællesskab med andre som har samme interesse indenfor yoga. Her kan du lave alt fra Ashtanga Yoga, Yoga Flow, Hatha Yoga eller Yin Yoga. Mulighederne er til stede indenfor alt yoga blot i et fællesskab.


Du kan komme kl. 9.15-10.15 og følges med mig i 1. serie i Ashtanga Yoga.


Døren åbner kl. 9.05 hvor du placerer dig og starter op med din opvarmning eller solhilsen og fortsætter på egen hånd eller følges med mig eller andre. (Evt. Åbningschant kl. 9.15).


Du kan gå imellem kl. 10.15-10.30 og andre fortsætter ufortrødent indtil ca. kl. 11.30/11.45 eller til man synes man er færdig med dagens praksis.


Enkelte søndage er taget ud.


Har det din interesse kan du fortsætter denne Egenpraksis.


SØNDAGE kl. 9.15 til 11.30

BEMÆRK 1 time eller ca. 2,5 time/Kom kl. 9.05 eller imellem 10.15-10.30


Mobilepay til 21 76 72 79

DROP IN 75 kr.

Namasté

Laila


Tilmelding er først gældende ved betaling


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In


Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga en måned af gangen. Vi går i dybden med både serie 1 og de stillinger der er mulige i serie 2. Vi fortsætter altså der hvor vi slap sidste gang og bliver bedre og bedre til stillingerne over tid. Tid er en mærkelig faktor; da tiden er flere år, og derfor er og bliver Ashtanga Yoga et livsprojekt.


Du kan booke dig for en måned af gangen eller vælge timen som Drop In.

Uanset Yoga-form kan du være med; gør Ashtanga Yogaen til dit domæne, hvor du finder energi og lader op. Lad dig blive udfordret af Ashtanga Yogaens verden, som du aldrig bliver helt færdig med, da livsprojektet i Asana-stillinger, vejrtrækning og mindfulness bliver dit.


Serie 1 er kendt under navnet Yoga Chikitsa som betyder healende yoga og serie 2 er kendt under navnet Nadi Shodhana, som betyder renselse af nervesystemet. Her siges det at der er flere bagoverbøjninger; men der er mange bagoverbøjninger også i serie 1 via. gennemspringningerne, så lad dig ikke snyde. Bagoverbøjningerne i serie 2 er blot mere intense.


Vi gennemgår gerne serie 1 i ulige uger og flere stillinger i serie 2 i lige uger og der vil altid være fokus på Ujjayi vejrtrækningen, som bruges igennem hele timen. Denne vejrtrækning kan være svær at håndtere hvis du er helt ny på timen, men den kommer lige pludselig ind at lægger sig på rygraden, så hav tålmodighed med denne vejrtrækning. Alt skal nok komme stille og roligt. Vejrtrækningen kaldes også Den Sejrende Vejrtrækning. 


Alle stillinger eller Asana som de også kaldes på Sanskrit kan modereres så alle kan være med, og stillingerne vil du hurtigt lære navnet på, da jeg både bruger Sanskrit og engelske samt danske navne. Alle stillinger bindes sammen med en Yinyasa, hvilket blot betyder vejrtrækning.


Ashtanga Yogaen er noget du kan tage med dig overalt hvor du er; det vigtigste værktøj du har, er din vejrtrækning, og Ashtanga Yogaen kan gøres til nøjagtigt det du har lyst til at den skal være for dig. Serierne er de samme, så du lærer rækkefølgen at kende over tid.


Tag gerne din egen yogamåtte samt blokke og yogareb med. 


Jeg glæder mig til at inddrage dig i min verden og min undervisning i Ashtanga Yoga, da dette er og bliver mit Yoga-Barn.


Du kan tilmelde dig for en måned af gangen eller som Drop In.


Prisen er 125 kr. pr. gang ved tilmelding for en måned af gangen eller 135 kr. for Drop In. 


Tirsdage kl. 16.45 til 18.30

BEMÆRK 105 min./15 min. længere end en normal time 


Tilmelding er først gældende ved betaling


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In


Yin Yoga Massage

Yin Yoga Massage. Dette er oprindelig en 1:1 behandling, og en sådan kan bookes i min klinik på Holbækvej 4, 4000 Roskilde, og denne vil have en varighed på 75-90 min. med almindelig timepris. Book på tlf. 21 76 72 79 eller SMS.


Forløb på hold kommer tilbage igen og på dette forløb giver jeg en forsmag på hvad Yin Yoga Massage er for en størrelse. Holdet vil af samme grund være på max. 4-6 personer. Jeg vil justere i stillingerne, og da jeg ikke kan justere alle på samme tid, vil du få justeringer i ca. 5 stillinger.


Du skal have det samme tøj på som til en almindelig yogatime og en langærmet bluse/trøje og et par gode sokker vil være at foretrække.


Timen vil have en varighed på 75 min. og der vil komme variationer i stillingerne, alt efter om jeg justerer dig i stillingen, eller du skal lave Yin stillingen på egen hånd.


Mærk på egen krop og sjæl hvad Yin Yoga Massage kan gøre for dig.


Prisen for et holdforløb er 1.200 kr. for 8 gange. Drop In kan forekomme, men foretrækker at holdet er det samme hele forløbet igennem. Pris pr. gang 150 kr.


Vel mødt til en ny og spændende time.


HOLDET KOMMER IGEN

HOLDER

PAUSE 

(Se hold YIN YOGA RELEASE)

Næsten samme tid

Tirsdage fra kl. 18.45 til 19.45Yin Yoga Release (PAUSE)

YIN YOGA Release er en time hvor du bare skal være. Her skal du ikke forholde dig til noget, men bare gå i dybden i den Yin-Stilling som jeg introducerer dig til, for at du kan skubbe til energien/pranaen i den rigtige retning i kroppen.


Kroppen har ifølge Kinesisk Filosofi mere end 60.000 nadis eller meridianer, som er kanaler der løber igennem kroppen. Vi kender kun i Vesten de mest brugte, nemlig de 12 mest almindelig meridianer; måske kender du 2 ekstra...


Timen starter enten liggende eller siddende alt efter temperament.


Vejrtrækningen er et af de vigtigste elementer i Yin Yoga, hvilket vil være i fokus hele timen igennem.


Prisen er for en måned af gangen eller kr. 110,00 pr. gang. DROP IN kr. 115.


Tirsdage kl. 18.45 til kl. 20.00 (PAUSE)


Tilmelding er først gældende ved betaling


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt DROP IN

Vinyasa Yoga Flow

Bemærk at holdet er flyttet fra mandag til 

TIRSDAG

Vinyasa YOGA FLOW er en blidere tilgang til yoga end Ashtanga Yoga; men timen vil være mere end Hatha Yoga. Jeg vil gennemgå meget teknik i timerne, da dette er noget af det vigtigste og grundlæggende for at stillingerne er bygget op fra grunden, ligesom et solidt fundament. Når fundamentet er på plads kan alt næsten lade sig gøre. Timen vil være opbygget med varieret opvarmning, herefter 2-4 solhilsener med variation. Fokusområderne kan være de Stående Stillinger, Balanceøvelser, Bagoverbøjninger, Foroverbøjninger, Drejninger/Twist og Omvendte Stillinger og timen afsluttes med en kortere afspænding/meditation. Alle de komplicerede stillinger er taget ud så alle kan være med på holdet og der vil være flow i bevægelserne. Endvidere kan der forekomme Yin stillinger i timen.


Jeg lover dig styrke og smidighed og vi skal hvile i stillingerne fra 3 vejrtrækninger i de stående stillinger, 5 vejrtrækninger i de siddende stillinger og 8 vejrtrækninger i de liggende og afsluttende stillinger. Der vil forekomme nye stillinger ind imellem, og holdet kan i fællesskab have ønsker om fokusområder til næste gang, således at vi arbejder med det som du eller holdet har behov for.


Prisen er for en måned af gangen eller kr. 110 pr. gang. DROP IN kr. 115


Tirsdage kl. 18.45 til 20.00


YOGA er mit LIV og med dig med på holdet bliver kvaliteten endnu bedre. Yoga for mig er som et kærlighedsforhold der aldrig ender...


Tilmelding er først gældende ved betaling


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In

Yin Yoga Rest-Nidra

Yin Yoga Rest-Nidra er en af de blideste former for yoga som du kan praktisere. Det er dit frikvarter. Tid til dig. Tid til ro og fordybelse. Her behøver du ikke at gøre andet end at være; være til stede i dig selv i ordets bedste og bredeste betydning.


I Yin Yoga arbejder vi med at strække bindevævet, som egentlig er alt inde i kroppen. Hvis du tager muskler og knogler ud af kroppen, vil bindevævet stå skarpt i struktur, og man vil kunne se et menneskes form; så meget fylder bindevævet, som et spindelvæv i hele kroppen, sejt og mindre sejt, afhængigt af om bindevævet er smidigt og væskefyldt. Alle vores muskler udspringer fra sener og hæfter via. sener, og senerne er bindevæv, alle led og knogler er indhyldet i bindevæv, så hvis bindeværet er stift, kan hele kroppen føles som et fængsel.


Via. Yin Yoga stillingerne, som du skal ligge i fra 2-3-5 min. pr. stilling, kan du smidiggøre dit bindevæv, således at det føles lettere i kroppen; mere plads i kroppen. Som en massage af kroppen. 


Timen afsluttes med ca. 25 min. Yoga Nidra, som er en afspænding og meditation. Denne form for meditation er sammensat således i fremgangsmåde, at Yoga Nidraen går mere i dybden end almindelige meditationer, og kan derfor afhjælpe stressramte samt evt. traumer, som har ramt os alle på et eller andet tidspunkt i vores liv. Terapeuter og specialister bruger Yoga Nidra til behandling, men de kan også stå alene. Varigheden på en Yoga Nidra kan være fra 15 til 45 min. Her bruger vi ca. 25 min. således at alle som vil kan fordybe sig, uden at det skal være for lang tid.


Timerne vil være forskellige fra gang til gang, således at vi kommer hele kroppen igennem på et forløb.


Da jeg er uddannet Fysiurgisk Massør, er tilgangen til Yin Yoga og det at kroppen skal tilføres energi essentielt for at kroppen fungerer, og vi vil gå hånd i hånd med dette i fokus. Jeg bruger energi og meridianerne dagligt i mit arbejde som massør.


Tag gerne din egen yogamåtte m.v. med, men jeg har både yogamåtter, blokke, reb, yogapøller samt tæpper, så det at du kommer er det vigtigste.

 

Husk også gerne en langærmet trøje og et par gode sokker, således at du ikke ligger at bliver kold i stillingerne samt under Yoga Nidraen.


Du kan tilmelde dig hele forløbet på 8 gange og Drop In er kun muligt ved fraværd på hold.


Prisen for forløbet er 1.200 eller 150 kr. pr. gang. Drop in 160 kr.


Torsdage kl. 17.30-19.00

Forløb 8 gange: 04.08., 11.08., 18.08. (Minus uge 34), 01.09., 08.09., 15.09., 22.09. og 29.09.2022)


Tilmelding er først gældende ved betaling


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In

bottom of page