Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ashtanga Yoga Flow (4 Fredage)

FREDAGS-YOGA

...efter en travl arbejdsuge eller bare Fredags-Yoga fordi du har behov for at afslutte ugen med noget godt. Her kan du tilmelde dig 4 fredage for at sikre dig en plads eller du kan tage en Drop In når du har tid. Fredag er altid problematisk med noget fast, fordi der altid er nóget...


Men kom for at hilse Weekenden Velkommen med dejlig Ashtanga Yoga Flow, hvor der denne time er fokus på Mindfulness Flow, som en stor bevægelse i samspil med din Vejrtrækning.


På denne time vil der ikke være nogen justeringer af stillingerne, kun en mundtlig guidning igennem Yoga Warm-Up, 2-4 Solhilsener, Stående Stillinger, Balance Stillinger, Krigerstillinger, Siddende Stillinger og Omvendte og Afsluttende Stillinger samt Savasana i 5-10 min.


Her på denne time vil alle de svære stillinger være pillet ud og erstattet af modificerede stillinger, således at kroppen kan forberede sig på en dejlig weekend.


Jeg har i så lang tid gerne ville lave et fredagshold af den ene eller anden slags, fordi det er så skønt lige at være mindful og lade ugen-der-gik lande på en god måde. Det er en time der favner alle aldersgrupper; juniorer, seniorer, mænd og kvinder; alle er velkomne.


INFO: Et hold KUN FOR MÆND bliver det ikke helt, men du kunne jo gøre en forskel; eller kæresten kunne tage manden med under armen, eller vennen kan tage en ven med, for alle kan være med uanset højde og drøjde.


Timen kører i første omgang 4 fredage fra den 05.11.2021 til og med den 26.11.2021. Bliver dette en succes forsætter timen hver fredag hele året rundt. Fredag den 26.11. har vi ekstra meget plads til flere deltagere, så her kan du tage en gæst med for 75 kr.


Prisen vil være 80 kr. pr. gang alle 4 fredage på Drop In eller tilmeld dig alle 4 fredage på en gang til kun 300 kr.


Ved udeblivelse uden at give besked, vil dette koste dig din næste plads på holdet, dette for at undgå spild af kapacitet.


Jeg glæder mig så meget til at se dig.

Namasté

Laila


Tag gerne din egen yogamåtte samt blokke og yogareb med; alt efter behov. 


Jeg glæder mig til at inddrage dig i min verden og min undervisning i Ashtanga Yoga Flow, da Ashtanga Yogaen er og bliver mit Yoga-Barn, men i Yoga Flow er der fokus på Mindfulness Flow ligesom SVANEN ude på vanden, når den er smukkest i solnedgangen.


Du kan tilmelde dig alle 4 Fredage for at sikre dig en plads, eller du kan tage en Drop In. 


Fredage fra den 05.11.2021 til den 26.11.2021 kl. 16.45 til 18.00

(4 Fredage: 05.11., 12.11., 19.11., 26.11.2021) 


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In

fra 05.11.2021 - 26.11.2021

Ashtanga Yoga Flow

Forløb (4 Fredage)

se under EVENT


DROP IN (afsat 15 min.)

se under YDELSER

TILBAGE TIL PRISER

Ashtanga Vinyasa Yoga forløb (11 gange)

Ashtanga Vinyasa Yoga forløbet går over 11 gange, til og med uge 7/2022. Vi  går igen i dybden med både serie 1 og de stillinger der er mulige i serie 2. Vi fortsætter altså der hvor vi slap sidste gang og bliver bedre og bedre til stillingerne over tid. Tid er en mærkelig faktor; da tiden er flere år, og derfor er og bliver Ashtanga Yoga et livsprojekt.


Uanset Yoga-form kan du være med; gør Ashtanga Yogaen til dit domæne, hvor du finder energi og lader op. Lad dig blive udfordret af Ashtanga Yogaens verden, som du aldrig bliver helt færdig med, da livsprojektet i Asana-stillinger, vejrtrækning og mindfulness bliver dit.


Serie 1 er kendt under navnet Yoga Chikitsa som betyder healende yoga og serie 2 er kendt under navnet Nadi Shodhana, som betyder renselse af nervesystemet. Her siges det at der er flere bagoverbøjninger; men der er mange bagoverbøjninger også i serie 1 via. gennemspringningerne, så lad dig ikke snyde. Bagoverbøjningerne i serie 2 er blot mere intense.


Vi gennemgår gerne serie 1 i ulige uger og flere stillinger i serie 2 i lige uger og der vil altid være fokus på Ujjayi vejrtrækningen, som bruges igennem hele timen. Denne vejrtrækning kan være svær at håndtere hvis du er helt ny på timen, men den kommer lige pludselig ind at lægger sig på rygraden, så hav tålmodighed med denne vejrtrækning. Alt skal nok komme stille og roligt. Vejrtrækningen kaldes også Den Sejrende Vejrtrækning. 


Alle stillinger eller Asana som de også kaldes på Sanskrit kan modereres så alle kan være med, og stillingerne vil du hurtigt lære navnet på, da jeg både bruger Sanskrit og engelske samt danske navne.


Ashtanga Yogaen er noget du kan tage med dig overalt hvor du er; det vigtigste værktøj du har, er din vejrtrækning, og Ashtanga Yogaen kan gøres til nøjagtigt det du har lyst til at den skal være for dig. Serierne er de samme, så du lærer rækkefølgen at kende over tid.


Tag gerne din egen yogamåtte samt blokke og yogareb med. 


Jeg glæder mig til at inddrage dig i min verden og min undervisning i Ashtanga Yoga, da dette er og bliver mit Yoga-Barn.


Du kan tilmelde dig hele forløbet, men der er også mulighed for Drop In. Jeg bestræber mig på at have 2-4 drop in klasser hver gang, alt afhængig af hvor stor tilslutning der er på hele forløbet.


Prisen for hele forløbet er 1.375 kr. eller 125 kr. pr. gang.


Tirsdage fra den 07.12.2021 til den 15.02.2022 kl. 16.45 til 18.15

(11 gange: 07.12., 14.12., 21.12., 28.12., 04.01., 11.01., 18.01., 25.01., 01.02., 08.02., og 15.02.2022) 


Tilmelding er først gældende ved betaling og ved 

Early-Bird betaling inden 07.11.2021 er prisen 1.298 kr.


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In


Se også Drop In til Søndags Ashtanga Yoga

fra 07.12.2021 - 15.02.2022

Ashtanga Vinyasa Yoga

Forløb (11 gange)

se under EVENT


DROP IN (afsat 15 min.)

se under YDELSER

TILBAGE TIL PRISER

Yin Yoga Massage forløb (8 gange)

Yin Yoga Massage er et forløb over 8 gange. Det er oprindelig en 1:1 behandling, og en sådan kan bookes i min klinik på Holbækvej 4, 4000 Roskilde, og denne vil have en varighed på 90 min. med almindelig timepris.


På dette forløb giver jeg en forsmag på hvad Yin Yoga Massage er for en størrelse. Holdet vil af samme grund være på max. 4-6 personer. Jeg vil justere i stillingerne, og da jeg ikke kan justere alle på samme tid, vil du få justeringer i ca. 5 stillinger.


Du skal have det samme tøj på som til en almindelig yogatime og en langærmet bluse/trøje og et par gode sokker vil være at foretrække.


Timen vil have en varighed på 75 min. og der vil komme variationer i stillingerne, alt efter om jeg justerer dig i stillingen, eller du skal lave Yin stillingen på egen hånd.


Kom og mærk på egen krop og sjæl hvad Yin Yoga Massage kan gøre for dig.


Prisen for alle 8 gange er 1.200. Drop In kan forekomme, men foretrækker at holdet er det samme hele forløbet igennem. Pris pr. gang 150 kr.


Tag egen yogamåtte med og gerne 2, så du ligger lidt blødere. Måtter kan lånes.


Vel mødt til en ny og spændende time.


Tirsdage fra den 07.12.2021 til den 25.01.2022 kl. 18.30 til 19.45

(8 gange: 07.12., 14.12., 21.12., 28.12., 04.01., 11.01., 18.01. og 25.01.) 


Tilmelding er først gældende ved betaling og ved 

Early-Bird betaling inden 07.11.2021 er prisen 1.160 kr.


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In

fra 07.12.2021 - 25.01.2022

Yin Yoga Massage

Forløb (8 gange)

se under EVENT


DROP IN (afsat 15 min.)

se under YDELSER

TILBAGE TIL PRISER

Vinyasa Yoga Flow forløb (12 gange)

Yinyasa Yoga Flow forløb over 12 gange er en blidere tilgang til yoga end Ashtanga Yoga og her følger vi ikke nogen speciel serie. Timen vil være opbygget med opvarmning af Nakke, Skuldre, Knæ- og Fodled samt Ryg, herefter 2-4 solhilsener evt. med variation.


Fokusområderne kan være Stående Stillinger, Balanceøvelser, Bagoverbøjninger, Forover-bøjninger, Drejninger/Twist og Omvendte Stillinger, så vi tager udgangspunkt i alt hvad vi har lært sidst, men sætter det sammen så vi har lidt af hvert med; som en sandwich vi bygger op, og der vil være mere flow i bevægelserne, så det er Blid Vinyasa, og Vinyasa betyder bare i almindelig oversættelse Vejrtrækning. Vi skal hvile i stillingerne i 3 vejrtrækninger i de stående stillinger, 5 vejrtrækninger i de siddende stillinger og 8 vejrtrækninger i de liggende og afsluttende stillinger.


Der vil forekomme nye stillinger ind imellem, og holdet kan i fællesskab have ønsker om fokusområder til næste gang, således at vi arbejder med det som du eller holdet har behov for.


Vi har tidligere kigget på de forskellige stillinger der kan forekomme i Ashtanga Yogaen og mere til og vi har lagt vægt på enkelte grupper eller familier indenfor yogastillingerne.


Så vi har kigget på stillinger hvor du kunne komme ind i drømmeland, fordi stillingerne på gulv og foroverbøjningerne virker beroligende og afspændende, og som er gode til at bringe en ind i søvnen.


Vi har kigget på stillinger og øvelser som vil være godt for ryggen om aftenen, da disse er med til at virke afspændende. Rygmusklerne der samtidig bliver styrket samt løsner op og afspændt.


Vi har været i de stående stillinger, som styrker musklerne i fødder, ben og balder. Blodcirkulationen der styrkes og åndedrætsvolumen der udvides. Disse stillinger skaber en følelse af jordforbindelse, stabilitet, styrke og udholdenhed. Disse stillinger er også de såkaldte krigerstillinger. Der er en grund til at de har fået disse navne.


Balancestillingerne har været i fokus. Her styrker vi musklerne i arme, skuldre, ryg, mave og ben. Du styrker samtidig din livskraft og balanceevne. Den følelsesmæssige virkning i disse stillinger kan være at du fremmer sjælens evne til at fokusere, en følelse af ligevægt og evt. en styrkelse af selvtilliden.


Bagoverbøjningerne har været i fokus, og disse åbner og strækker forsiden af kroppen, specielt bryst og skuldre. Bagsiden af kroppen styrkes ligeledes og får tilført ny energi. En følelsesmæssig virkning kan være det at du har en fornemmelse af at hjertet åbner sig og måske en fornemmelse af at åbne sig overfor andre samt at sindet lysnes.


Foroverbøjningerne har været i fokus, og disse strækker hele kroppens bagside og skaber plads i taljen, lysken, skridtet, maven og nederste del af ryggen og en følelsesmæssig virkning kan være beroligende og afspændende samt evnen til at give slip og evt. en følelse at overvinde modstand.


Vi har kigget på drejninger og twist, hvor stillingerne virker rensende og stimulerende for fordøjelsesorganerne og fordøjelsen. De løsner spændinger og neutraliserer rygsøjlen. Den følelsesmæssige virkning kan være med til at udvikle færdigheder, som hjælper en til at bevare roen i pressede situationen.


Vi har været i de omvendte stillinger, og med disse stillinger aktiverer vi blodgennemstrømningen. Benene aflastes og organerne aflastes ved at hænge den modsatte vej. Kroppen forsynes således med ny energi. Den følelsesmæssige virkning kan være at dette giver en følelse af stabilitet og balance. Stillingerne kan fremme en form for mod og måske overvindelse af angst.


Vi har kikket på hvordan du kan starte dagen med et frisk pust. Der vil være bagoverbøjninger og stående stillinger som virker forfriskende på den forestående dag, så disse øvelser burde være til en morgentræning, men mange af stillingerne laves også om aftenen.


Vi har gennemgået et øvelsesprogram med det formål at styrke rygmusklerne, som samtidig bliver løsnet og afspændt. På grund af de stående stillinger og bagoverbøjningerne virker disse stillinger forfriskende på kroppen og kan med fordel praktiseres om morgenen. Du vil blive bekendt med at nogle af stillingerne godt kan minde lidt om pilates.


Alt dette sættes sammen på forskellige måder og derfor kan timerne forekomme ikke helt ens, da vi nogle gange leger lidt i stillingerne.


Tag gerne din egen yogamåtte samt blokke og yogareb med.


Du kan tilmelde dig hele forløbet, men der er også mulighed for Drop In. Jeg bestræber mig på at have 2-4 drop in klasser hver gang, alt afhængig af hvor stor tilslutning der er på hele forløbet, således at der også er plads til dig som ikke kan komme hver mandag.


Prisen for hele forløbet er 1.320 kr. eller kr. 110 pr. gang.


Mandage fra den 08.11.2021 til den 24.01.2022 kl. 18.45 til 20.00.

(12 gange: 08.11., 15.11., 22.11., 29.11., 06.12., 13.12., 20.12., 27.12., 03.01., 10.01., 17.01. og 24.01.)


Tilmelding er først gældende ved betaling og ved 

Early-Bird betaling inden 25.10.2021 er prisen 1.272 kr.


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In

fra 08.11.2021 - 24.01.2022

Vinyasa Yoga Flow

Forløb (12 gange)

se under EVENT


DROP IN (afsat 15 min.)

se under YDELSE

TILBAGE TIL PRISER

Yin Yoga Nidra forløb (11 gange)

Yin Yoga Nidra forløb over 11 gange er en af de blideste former for yoga som du kan praktisere. Det er dit frikvarter. Tid til dig. Tid til ro og fordybelse. Her behøver du ikke at gøre andet end at være; være til stede i dig selv i ordets bedste og bredeste betydning.


I Yin Yoga arbejder vi med at strække bindevævet, som egentlig er alt inde i kroppen. Hvis du tager muskler og knogler ud af kroppen, vil bindevævet stå skarpt i struktur, og man vil kunne se et menneskes form; så meget fylder bindevævet, som et spindelvæv i hele kroppen, sejt og mindre sejt, afhængigt af om bindevævet er smidigt og væskefyldt. Alle vores muskler udspringer fra sener og hæfter via. sener, og senerne er bindevæv, alle led og knogler er indhyldet i bindevæv, så hvis bindeværet er stift, kan hele kroppen føles som et fængsel.


Via. Yin Yoga stillingerne, som du skal ligge i fra 2-3-5 min. pr. stilling, kan du smidiggøre dit bindevæv, således at det føles lettere i kroppen; mere plads i kroppen. Som en massage af kroppen. 


Timen afsluttes med 15-20 min. Yoga Nidra, som er en afspænding og meditation. Denne form for meditation er sammensat således i fremgangsmåde, at Yoga Nidraen går mere i dybden end almindelige meditationer, og kan derfor afhjælpe stressramte samt evt. traumer, som har ramt os alle på et eller andet tidspunkt i vores liv. Terapeuter og specialister bruger Yoga Nidra til behandling, men de kan også stå alene. Varigheden på en Yoga Nidra vil være fra 15 til 45 min. så her starter vi med 15-20 min. så alle kan være med til at fordybe sig, uden at det skal være for lang tid.


Timerne vil være forskellige fra gang til gang, og jeg vil gå dybere ind i meridianbanerne i de Yin stræk vi har, så der vil være et nyt fokusområde hver gang.


Da jeg er uddannet Fysiurgisk Massør, er tilgangen til Yin Yoga og meridianer som at gå hånd i hånd. Jeg bruger meridianerne dagligt i mit arbejde som massør.


Tag gerne din egen yogamåtte samt blokke og yogareb med.

 

Husk også gerne en langærmet trøje og et par gode sokker samt et tæppe, således at du ikke ligger at bliver kold i stillingerne samt under Yoga Nidraen.


Du kan tilmelde dig hele forløbet, men der er også mulighed for Drop In. Jeg bestræber mig på at have 2-4 drop in klasser hver gang, alt afhængig af hvor stor tilslutning der er på hele forløbet.


Prisen for hele forløbet er 1.210 kr. eller 110 kr. pr. gang.


Søndage fra den 28.11.2021 til den 20.02.2022 kl. 10.45 til 12.00

(11 gange: 28.11., 05.12., 12.12., 19.12., (minus uge 51), 02.01., 09.01., (minus uge 2), 23.01., 30.01., 06.02., 13.02. og 20.02.2022) 


Tilmelding er først gældende ved betaling og ved 

Early-Bird betaling inden 28.10.2021 er prisen 1.166 kr.


TILMELDING TRYK PÅ KNAPPEN NEDENFOR

både for hele forløbet samt Drop In

fra 28.11.2021 - 20.02.2022

Yin Yoga Nidra

Forløb (11 gange)

se under EVENT


DROP IN (afsat 15 min.)

se under YDELSER

TILBAGE TIL PRISER