top of page
  • _

Et farvel fra et medlem i SATS, Roskilde

Juli 2021


Kære Laila


Du sagde i går, at ingen er uundværlig. Det er rigtigt; men der er mennesker, så engagerede og dedikerede til det, de laver, at de er uerstattelige. Sådan et menneske er DU.


Gennem 7 år har jeg udviklet mig fysisk, lært om min krop og kommet gennem en hofteoperation. Og jeg kan stadig være med (næsten!) på dine hold. Det er jeg meget taknemmelig for. Også vores snakke om at vandre.


Og vi vælger alle sammen den vej, vi skal gå. Det er vigtigt at være tro mod sig selv. 


Jeg ønsker dig masser af glæde og energi på den vej, der nu bliver din.


Kærlig hilsen Lene

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Yogaens kalden...

Meget kort, så ved vi jo alle hvad et DNA er, det er dit arvemateriale, det der går i arv til dine efterkommere. Et medlem sagde til mig her i Juli måned, da jeg fortalte at jeg stoppede i SATS. Hende

9 år slutter og 9 nye år begynder; som en cyklus

Så fik jeg sat punktum for et kapitel i mit liv, og hver gang jeg gør dette, bliver jeg lidt vemodig, ikke fordi jeg ikke vil noget nyt, men fordi jeg forholder mig så meget og intens til det der er i

Comments


bottom of page