Roslas v/Laila Svenning - Fysiurgisk Massør                

  Som en rejse ind i sjælen, hvor balancen vil være din gensidige vejleder 

MASSAGE via. Yin Yoga

Har du brug for en ONLINE enetime af den ene eller anden grund.

Kan du ikke komme hos mig, også efter CoronaKrisens afslutning, og har du alligevel brug for behandling, 

kan jeg ONLINE guide dig igennem en time i

Yin Yoga eller Ashtanga Vinyasa Yoga.


Det skal bemærkes, at denne side er oprettet i forbindelse med CoronaKrisen, hvor vi ikke kan være samlet socialt og kun få personer samlet samt hvor vi skal holde afstand til hinanden og at vi i videst muligt omfang skal holde os hjemme i sikkerhed for at undgå smitte.


Du kan af den ene eller anden grund have behov for behandling, hvor jeg kan hjælpe dig ONLINE ved at sammensætte et program for netop dig, så du ikke skal gå at have smerter, og Yin Yoga og Massage går meget godt hånd i hånd med hinanden, fordi jeg i begge Terapi Former arbejder med meridianerne, og igennem de mange minutter du skal være i stillingerne i Yin Yoga, så kan du afhjælpe nogle af de problemer du evt. måtte gå at have. Vi arbejder med bindevævet, hvilket jeg også gør når jeg giver massagebehandlinger.


Se priserne Nedenfor.


Du er altid velkommen til at kontakte mig telefonisk på tlf. 21 76 72 79 og få en nærmere vejledning, og vi kan altid tjekke ud på forhånd, om du kan gå på nettet og har forbindelse til mig online, således at aftalen ikke går spildt, fordi forbindelsen ikke virker korrekt. Det er vigtigt her af nævne, at kamera og mikrofon skal virke ved enetimer, da jeg er nødt til at se og høre dig.


Håber dette kan hjælpe dig i denne meget svære tid, hvor vi ikke må være i fysisk kontant med hinanden.


Mange håb til alle over hele verden, da vi er ramt globalt alle sammen.


Namasté

Laila

PRISER ONLINE

Enetimer

Yoga og Yin Yoga

Ashtanga Vinyasa Yoga

60 min. 250 kr./enetime

90 min. 350 kr./enetime